O nama

Marketing


Današnji, užurbani način života ne ostavlja nam previše slobodnog vremena. Stoga, radio kao medij postaje dio naše svakodnevice putem kojeg primamo najviše informacija. Radio se sluša kod kuće, u uredu, automobilu, kafiću... A ne zaboravite - NOVI radio se čuje još i dalje: diljem Zadarske županije, na otocima, u Lici, Dalmatinskoj zagori... 400.000 potencijalnih slušatelja je fascinantan broj za kojeg se vrijedi potruditi. Ako se odlučite za oglašavanje na Novom radiju garantiramo Vam profesionalnost, kvalitetu i brzu uslugu. Uigrana i zaigrana ekipa u trenu će za Vas osmisliti idealan jingle, otpjevati ili odglumiti željenu poruku.

ZAŠTO MI?

Osluškujemo Vaše želje i potrebe, te zajedno s Vama pronalazimo najbolje rješenje. Uđite u svijet NOVIH ideja...
Mi smo ZAISTA tu zbog Vas!


Cjenik Novog radija

Download-ajte cjenik marketinških usluga novog radija u PDF formatu. Ukoliko imate neki poseban upit koji nije naznačen u dokumentu slobodno nas kontaktirajte...

Vaš marketing NOVOG radija!

Cjenik

O nama


Tim mladih, perspektivnih i kreativnih ljudi, s jasnom vizijom od samog početka nastoji zadovoljiti želje slušatelja svih generacija neovisno o dobi, spolu i stupnju obrazovanja. Kvalitetna glazba, pomno birana od strane iskusnih glazbenih urednika, okosnica je našeg programa. Prema istraživanjima čak 70 % posto ispitanika preferira domaću glazbu. Na Novom radiju omjer domaćih i stranih hitova je isti takav cca, 70:30. Sam program bogat je i raznolik.

PRVA KOMERCIJALNA ŽUPANIJSKA RADIO POSTAJA!

Obuhvaća zabavne i informativne emisije prilagođene željama slušatelja. Politika, gospodarstvo, sport, kultura, glazba, film - budite u toku, saznajte prvi što se događa u našoj okolici i svijetu, svakog punog sata u Vijestima Novog radija. Novi radio uvijek u fokusu zbivanja.
Slušajte nas, zovite nas, komentirajte, sugerirajte!

Tu smo za Vas i zbog Vas – VAŠ NOVI RADIO!

© 2011 Novi Radio Zadar